Etikettien suunnittelu
verkossa ja tulostaminen

Uutta: heti käyttökelpoiset design-mallineet,
muotoiluassistentti, joka ohjaa askel askeleelta
valmiiseen etikettiin ja paljon muita uusia toimintoja.
Maksuton. Ei ohjelman asennusta.

Käytettävissä aina riippumatta ajasta ja paikasta.

Miten haluat aloittaa?

Anna vain etiketissä näkyvä tuotenumero ja aloita ennalta määritellyllä suunnittelumallilla. Voit avata aiemmin määritettyjä etikettejä valitsemalla ”Avaa tiedosto”.

Where to find the article number

On the front of the package or on the back of each label sheet.

HERMA-suunnittelumallit

Ihanteellinen ratkaisu etikettien nopeaan suunnitteluun: valitse vain malli ja aloita.

 

Suunnittelumallit

Etsi ja ota käyttöön sopiva suunnittelumalli nopeasti ja helposti

Article number
Applications
please select
Format
please select
Form
please select
Reset all filters Your selection:
We have found 612 results

spine label, stars,blue, black, transparent

spine label, stars, black, transparent

Address labels, border, color

Address labels, border, color

address label background chalk

Name labels/plates, birthday, colour, blue

address label background stone

address label background stone

address label background stone

address label background wood

address label background wood

address label background wood

Sopiva etiketti nopeasti 3 helpolla työvaiheella.

Avaaminen tai lataaminen

Lataa valmiiksi suunnittelemasi malline tai valitse lukuisista suunnittelumallineistamme Sinulle parhaiten sopiva.

Muokkaaminen

Muokkaa mallinetta aivan yksilöllisesti intuitiiviseen käyttöön perustuvien työkalujen avulla tai käytä muotoiluassistenttia, joka johdattelee askel askeleelta valmiiseen etikettiin.

Tulostaminen ja tallentamine

Aseta vain etikettilomake tulostimeen. LaaditaanPDF-tiedosto. Etikettien tulostus tapahtuu nopeasti ja ammattimaisesti. Vinkki: kun tallennat mallineen, voit avata ja ladata sen aina uudelleen.

Ominaisuudet ja toiminnot

Aultaa

Asiantuntevasti laadittujen etikettien avulla olet hyvin organisoitu. Lukuisat ominaisuudet ja toiminnot ovat tässä apuna.

 • Ei asennusta

  Ei asennusta, ei latausta, ei päivitystä: Etikettenassistent online toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä ja kaikilla ajankohtaisilla selaimilla. Tarvitset ainoastaan PDF-lukijan. Tämä verkkotyökalu sopii ihanteellisesti käytettäväksi yritysverkoissa ja kotikoneilla, joille ei saa tai ei haluta asentaa ohjelmia.

 • Johdateltu etikettien suunnittelu

  Käytä hyväksesi uutta muotoiluassistenttia, joka johdattaa askel askeleelta valmiiseen etikettiin. Valitse vain design-malline ja liitä yksilölliset tekstit ja kuvat selkeässä syöttökentässä. Esikatseluikkunassa voit seurata tekemiäsi muutoksia. Kokeile.

 • Sarjojen tulostaminen

  EtikettenAssistent onlinen avulla ei ole vain mahdollista luoda yksittäisiä etikettejä vaan myös kokonaisia arkkeja. Jopa samassa muotoilussa mutta eri tiedoilla, mikä on välttämätöntä osoite-etikettien sarjatulostuksessa. Päinvastoin kuin MS Officen sarjatulostuksessa tähän tarvitaan vain kolme askelta: 1. Lataa Exel-taulukko - 2. Valitse muuttuja - 3. Tarkasta esikatselu. Jokaisessa etiketissä on tällöin eri osoite osoitelistasta.

 • Mallineiden uudelleen käyttäminen

  Tavanomaiset toiminnot, tuttu käyttöympäristö: EtikettAssistent onlinen avulla voit työskennellä Microsoft Officessa totuttuun tapaan.

 • Grafiikan lataaminen

  Kaikilla käyttäjillä, jotka rekisteröityvät palveluun, on käytössään lisätoiminto: He voivat tallentaa laatimansa mallineet verkossa ja voivat näin käyttää, muuttaa ja uudelleen tallentaa niitä riippumatta ajasta ja paikasta.

 • Koodien tulostaminen

  Myös QR- ja viivakoodit voidaan luoda muutamilla näpäytyksillä ja tulostaa etiketteihin. Syötä internetosoite tai EAN-koodi - ja näin on jo QR- tai viivakoodi luotu. Yhdistettynä sarjatulostustoimintoon on mahdollista tulostaa myös erilaisia koodeja samalle arkille. Muuten: Voit tallentaa laaditun viiva/QR-koodin grafiikkana tietokoneellesi.

 • Online speichern

  Allen Usern, die sich registrieren, steht noch eine zusätzliche Funktion zur Verfügung: Ihre gestalteten Vorlagen können sie online speichern und so jederzeit und an jedem Ort darauf zugreifen, sie bearbeiten und erneut speichern.

 • Codes drucken

  Auch QR- und Barcodes lassen sich in wenigen Klicks erstellen und auf Etiketten drucken. Einfach eine Internetadresse oder einen EAN Code eingeben – schon ist der QR- oder Barcode generiert. Kombiniert mit der Seriendruckfunktion sind auch verschiedene Codes auf einem Bogen möglich. Übrigens: Sie können den generierten Barcode/QR-Code als Grafik auf Ihrem Rechner abspeichern.